Σάββατο, 10 Μαΐου 2014

"Make love not war"

Πολλά θα μπορούσε να γράψει κάποιος για την προαναφερθείσα δήλωση αλλά εν έχω πρόθεση τούτην τη στιγμή να γράψω έκθεση ιδεών. Το ότι όμως εν πολλά επίκαρη η φράση με τούτα ούλλα που συμβαίνουν γυρω μας εν εξόφθαλμα φανερό.

Έβλεπα που λέτε σήμερα τα Euronews τζιαι τζιαμέ που άρχισα να αγανακτώ με τις σκηνές βίας, πυροβολισμών, βανδαλισμών και λοιπών βιαιοπραγιών ανά την υφήλιο, σκάζει μύτη μια διαφήμιση. Ο τίτλος αυτής "Make love not war" και το αποτέλεσμα ομολογουμένως άκρως συγκινητικό.

Δείτε την τζιαι πείτε μου τη γνώμη σας                                    

6 σχόλια:

 1. Ωραία, ωραία, απλά άκυρο το προϊόν. Λογικό, τι θα μπορούσε να ΜΕΝ ήταν άκυρο; Χαχα! Εν ωραία όμως, έτυχε να την δω κι εγώ και να την θυμούμαι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ωραίο το βίντεο και ο τίτλος "Make love, not war",
  αλλά δεν βλέπω να παρακινείται ο πλανήτης..
  Από το κακό στο χειρότερο..
  Αλλά, ας ελπίσουμε πως θα ρθει κάτι καλύτερο..
  Τα φιλιά μου και καλή Κυριακή!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αυτή η φράση είναι δανεισμένη απ' την εποχή των διαδηλώσεων που γίνονταν για τον πόλεμο του Βιετνάμ.Πάντα επίκαιρο!!!
  Να 'σαι πάντα καλά!!!:-)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Μόνο σε μας τους κοινους θνητους "πιανει" αυτη η φραση! Το βιντεακι αν και διαφημιζει πολυεθνικη, ηταν τρυφερο! Καλως σε βρηκα :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Γεια σας, κυρίες και κύριοι,
  Επιτρέψτε μου να σας παρουσιάσουμε μια ευκαιρία στο τέλος του το έτος στην ομορφιά και τη χαρά. Μήπως ανησυχείτε για τις διακοπές στο τέλος του έτους, θέλετε να ξεκινήσει το νέο έτος με τα μέρη της ελπίδας. Να σας δώσει την ευκαιρία για γρήγορη και αξιόπιστη δανείου σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μην διστάσετε, μια ενιαία διεύθυνση να επικοινωνήσετε για περαιτέρω πληροφορίες.
  E-mail: v.zacharias87@gmail.com
  Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη μου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή